Bře 172017
 
Pondělí:

Polévka hrstková (1)

20. 3.

Džuveč z vepřového masa, strouhaný sýr,okurek, ovoce, šťáva (7)

Úterý:

Polévka rajská s kuskusem (1)

21. 3.

Rybí filé v bylinkové těstě, bramborová kaše, kompot, voda s citrónem a mátou (1,3,4,7)

Středa:

Polévka zeleninová s kapustou (1,9)

22. 3.

Zapečené těstoviny s brokolicí smetanou a sýrem, barevný salát, jogurt s cereáliemi, šťáva (1,3,7)

Čtvrtek:

Polévka kulajda (1,3,9)

23. 3.

Kuřecí přírodní plátek, bulgur, zeleninová přízdoba, neslazená minerálka (1,3)

Pátek:

Polévka zeleninová s drožďovými noky (1,3,9)

24. 3.

Krůtí prsa pečené na rozmarýnu, americké brambory, jogurtový drezink, kukuřice (1,7)

Jídlo je určeno k přímé spotřebě. Přejeme Vám dobrou chuť.

Je nám líto, ale formulář pro přidávání komentářů je momentálně uzavřen.

© 2013 ZŠ a MŠ Hranice, příspěvková organizace; Hranická 100; 753 61 Hranice IV - Drahotuše Wordpress
šablona Suffusion