Úno 042021
 
Pondělí: Polévka fazolová (1)
22. 3. Tatranský plátek, dušená rýže, strouhaný sýr, polníček, džus (1,3,7)
Úterý: Polévka zeleninová s kroupami (1,9)
23. 3. Rybí pečené filé s mozzarellou a zeleninou, bramborová kaše, neslazená minerálka, jablko (1,4,7)
Středa: Polévka kuřecí s písmenky (1,3,9)
24. 3. Kuře na paprice, vícerznný knedlík, voda s citrónem a mátou, sojový suk (1,3,6,7)
Čtvrtek: Polévka rajská s jáhly (1)
25. 3. Krůtí nudličky ve smetanové omáčce s listovým špenátem, těstoviny, rukola, ledový salát, šťáva (1,3,7)
Pátek: Polévka zelová s bylinkovými noky (1,3,9)
26. 3. Smažený květák, vařený brambor, jogurtový drezink, okurkový salát, mošt (1,3,7)

Je nám líto, ale formulář pro přidávání komentářů je momentálně uzavřen.

© 2013 ZŠ a MŠ Hranice, příspěvková organizace; Hranická 100; 753 61 Hranice IV - Drahotuše Wordpress
šablona Suffusion