Zář 192019
 
Pondělí:  

Polévka gulášová s hlívy, banketka (1,3)

 

16. 12.

 

Buchtičky s vanilkovým krémem, bylinkový čaj s medem, ovoce (1,3,7)

             
Úterý:  

Polévka špenátová s vejcem (1,3)

 

17. 12.

 

Beskydské šišky, vařený brambor, salátová přízdoba, vada s citrónem a pomerančem (1,3,7)

             
Středa:  

Polévka zeleninová s ovesnými vločkami (1,9)

 

18. 12.

 

Boloňská omáčka, krůtí maso, špagety, strouhaný sýr, polníček, ovoce, šťáva (1,3,7)

             
Čtvrtek:  

Polévka hovězí s nudlemi a játrovými noky (1,3,9)

 

19. 12.

 

Svíčková omáčka, vícezrnný knedlík, hovězí kýta, neslazená minerálka (1,3,7,9)

             
Pátek:  

Polévka fazolová (1)

 

20. 12.

 

Kuřecí řízek, bramborová kaše, míchaný kompot, džus (1,3,7)

 
             

 

Je nám líto, ale formulář pro přidávání komentářů je momentálně uzavřen.

© 2013 ZŠ a MŠ Hranice, příspěvková organizace; Hranická 100; 753 61 Hranice IV - Drahotuše Wordpress
šablona Suffusion