Zář 182015
 

Pondělí:

Polévka dýňová (7)

21. 9.

Vepřové přírodní plátky, bulgur, zelový salát se zakysanou smetanou a křenem, šťáva (1,7)

Úterý:

Polévka čočková (1)

22. 9.

Dušená mrkev s hráškem, vařený brambor, králičí hřbety pečené, bylinkový čaj s medem (1)

Středa:

Polévka slepičí s noky (1,3,9)

23. 9.

Slepice na paprice, vícezrnný knedlík, sojová pochoutka, mošt (1,3,6,7,8,9)

Čtvrtek:

Polévka sýrová s bramborem (1,7,9)

24. 9.

Fazolový guláš s kukuřicí a rajčaty, slunečnicový chléb, polníček, ovoce, džus (1)

Pátek:

Polévka uzená s těstovinovou rýží (1,9)

25. 9.

Holandský řízek, bramborová kaše, míchaný kompot, šťáva(1,3,7)

 

Je nám líto, ale formulář pro přidávání komentářů je momentálně uzavřen.

© 2013 ZŠ a MŠ Hranice, příspěvková organizace; Hranická 100; 753 61 Hranice IV - Drahotuše Wordpress
šablona Suffusion